مرکز هوشمند ترافیک مشگین‌شهر با اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال راه اندازی می شود

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

چرای زودهنگام ویرانگر مراتع استان اردبیل

موزه خصوصی نگارخانه اسناد تاریخی در مشگین‌شهر افتتاح شد

نسخه الکترونیکی شماره 107 دوهفته نامه ایلقار

طرح آبرسانی مشگین شهر نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است

سدهای نیمه‌خالی شهرستان مشگین‌شهر؛ تنش آبی در کمین است

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

حمایت از بخش خصوصی راهکار مؤثر بر جریان رشد تولید

ثبت ششمین ژئوسایت طبیعی

سرمای بهاره بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال به باغات مشگین شهر خسارت وارد کرد

باغداران مراقب سرمازدگی بهاره باشند

کد خبر: 17569 | تاریخ انتشار: 10:51:18 - جمعه 23 بهمن 1394 | 10 نظر | |

محمد فرامرزی:

وعده هاى غيرعملى دادن ملاك نيست و علامت منفى است

ایلقار نیوز:با نزدیک شدن به انتخابات اسفندماه ، فعالیت کانديدا های مجلس یکی پس از دیگری با حضور در محافل عمومی و جلسات خصوصی دیده می شود. با توجه به اینکه یكى از مهمترين اركان نظام، مجلس شوراى اسلامى است و  اگر در مجلس نمايندگان مؤمن، با اخلاص و توانمند حضور داشته باشند، مجلس خيلى از گره ها را مى تواند باز كند. دراین یاددشت  به انتخاب اصلح و اهمیت انتخاب و توصیه های رهبری پرداخته شده است.

نمايندگى مردم از جمله جايگاه هايى بسيار مهمى است كه لازمه قرار گرفتن در اين مسؤوليت خطير، برخوردار بودن از صلاحيت(اهليت) مورد نياز اين جايگاه است. صلاحيت افراد در دو گام مورد بررسى قرار مى گيرد.

در گام اول، بررسى حداقل صلاحيت كانديدا هاى مجلس شوراى اسلامى،فرامرزی كه طبق قانون اساسى به شوراى محترم نگهبان سپرده شده است. اين شورا وظيفه دارد با نگاهى حداقلى مبتنى بر قانون، نامزد هاى حائز شرايط را براى شركت در رقابت هايى انتخاباتى به مردم معرفى نمايد.

در گام دوم،ودرواقع گام اصلی اين مردم هستند كه حق دارند از بين صاحبان صلاحيت كسانى را به عنوان نماينده خويش به مجلس بفرستند. و مردم در اين مرحله وظيفه حساسى را بر عهده دارند، در اين امر بايد سعى كنند فردى را كه مى خواهند انتخاب كنند، فقط براى رضاى خدا و مصلحت امت اسلامى باشد و در انتخاب        آن ها هيچ انگيز ه اى غير از انتخاب اصلح كه تنها راه حاكميت صالحان است نداشته باشند.اما برای یک انتخاب اصلح چه کارباید کردتا به یک گزینه تمام عیار رسید.دراین هیاهو با ان همه شیوه های تبلیغاتی که تقریبا مرزهای صداقت وپا کی وخدمت گذاری وتخصص بافریب کاری وریا کاری ومنغعت طلبی در امیخته وصداهای موزون واهنگ های دلفریب از دل سایت ها ونشریات طرفدار بگوش می رسدوسعی می شود نه با درستی وهدف اطلاع رسانی بلکه با اهداف سیاسی وجناحی ومادی نظر احاد مردم را بسوی اشخاص مد نظر سوق دهندوبرواقعیت ها سرپوش گذارند شاید به مقصود برسند.اما چه باید کرد؟!  .چگونه باید به گزینه مطلوب رسید؟!

.بررسی وتحقیق پا رامتر های اولیه سوابق علمی واجرایی ومردم دوستی وتخصص وتعهد وسوابق وروحیات شخصی کا ندیداها ووابستگی های حزبی وجناحی واخلاق فردی واسلامی انها می تواند دررسیدن به گزینه اصلح چراغ راهنمای ما باشد ولی بایستی ابعاد مختلف دیگری نیز در نظرفته گرفته شود .اما در این خصوص

به بیاناتی از رهبر معظم انقلاب(حفظه الله) در اهميت انتخاب اصلح می بپردازیم تا بابصیرت بیشتری در انتخابات شرکت کنیم

رهبر معظم انقلاب می فرمایند: مسئله ای كه حائز اهميت فراوان است، تلاش و دقت مردم براي شناخت نماينده اصلح است… هنر » مردم شهرهاي مختلف كشور اين است كه از ميان اين نامزدها، بهترين افراد را از لحاظ ايمان، اخلاص، امانت، دينداري و آمادگي براي حضور در ميدان هاي انقلاب انتخاب كنند و به كساني رأي دهند كه نسبت به نيازهاي مردم دردشناس ترين و دردمندترين افراد باشند… انتخاب بهترين نامزدهاي انتخاباتي با رأي مردم زمينه ساز تشكيل مجلس مورد نياز كشور است.

*اصلح يعني چه كسي؟

مقام معظم رهبری در اینباره می فرمایند؛« يعني كسي که این هدف ها [رفع فقر و محروميت و ايجاد رونق در زندگى عموم مردم – نه بخشى از مردم …… و معنويت و تكامل روحى و تعالى اخلاقى] را دنبال كند؛ يعني كسي كه دردها را بداند و حس كند؛ يعني كسي كه براي ريشه كني فقر و فساد عزم جدي داشته باشد؛ يعني كسي كه به حال قشرهاي محروم و مستضعف دل بسوزاند. اصلح كسي است كه هم به ترقي و پيشرفت كشور و توسعه اقتصادي و غيراقتصادي بينديشد؛ هم زير توهمات مربوط به توسعه، آنچنان محو و مات نشود كه از ياد قشرهاي مظلوم و ضعيف غافل بماند. اصلح كسي است كه به فكر معيشت مردم، دين مردم، فرهنگ مردم و دنيا و آخرت مردم باشد.

نماينده بايد متديّن باشد؛ انسانهاي متديّن مي توانند مورد اعتماد قرار گيرند. نماينده اى متديّن است كه براى مردم كار مى كند. نيّتش را خدايى مى كند ؛ مردم فهميدند، فهميدند؛  نفهميدند، نفهميدند. آن كس كه بخواهد كار نكرد هاى را به رخ مردم بكشد، متديّن نيست.

نماينده اى كه متديّن است، براى مردم كار مى كند، جان مى كند ، نفس مى زند ، در تنظيم قوانين، در حفظ اكثريت مجلس و كميسيون ها و براى حضور در كميسيون ها تلاش مى كند. كسى فهميد، فهميد؛ نفهميد، نفهميد. اهميت نمى دهد. مى خواهد كار كند. اين، فايده تديّنِ نماينده است.نماينده متديّن و معتقد به انقلاب، معتقد و پايبند به اصول انقلاب.

نماينده صالح آن كسى است كه پايبندى او به اسلام باشد، پايبندى او به عدالت باشد، پايبندى او به منافع ملى باشد، مرز او با دشمن مرز مشخصى باشد. اگر اين نشد، آن نماينده، نماينده ى خوبى نخواهدبود؛ نماينده ملت در واقع نخواهد بود. خوشبختانه در كشور ما مجموعه هاى سياسى اى كه هستند، نسبت به مبانى اسلام و انقلاب تقريباً همه، بجز يك اقليت كوچكى، متفق القولند؛ ؛ بعضى، ملاحظه دشمن را مي كنند. ملاحظه ى ملت را بايد كرد،ملاحظه ى خدا را بايد كرد، نه ملاحظه  دشمن را براى اين مجلس « اسلامى » در مجلس شوراى اسلامى گاهى اتفاق افتاده است.

روحيه و نشاط و اميد و قوّت و روحيه  انقلابى در او وجود داشته باشد تا بتواند راه هايى را كه به نظر بن بست مى رسد، بشكافد و پيش برود.

يك مسئله ى ديگر هم نزديك شدن به صاحبان قدرت و ثروت است؛ اين را ما با شما بى رو در بايستى عرض كنيم. بالاخره ما برادرانِ هم هستيم؛ همديگر را بايستى تواصى به حق و تواصى به خير كنيم. اين خيلى خطر بزرگى است كه كسى به خاطر تأمين نمايندگى در يك دوره، نزديك بشود به صاحبان ثروت يا به صاحبان قدرت؛ اين خيلى چيز بدى است؛ اين از آن چيزهايى است كه خداى متعال از آن ها نمی گذرد و انتقام خواهد گرفت. اين چيز ها روى شخص، روى عاقبت  عاقبت به خيرى كه اينقدر برايش اهميت قائليم و روى جامعه اثر منفى مى گذارد .

نماينده بايد خدوم، امتحان داده، با كفايت، برنام هدار، خوشنام و جوانگرا باشد و به جوانان اعتقاد داشته »باشد. چنين افرادي در هر جاي كشور حضور دارند، بايد خود را موظّف بدانند و بروند نامزد شوند

براى نماينده، آگاهى سياسى لازم است؛ جرأت و جسارت در برخورد با مسائل لازم است؛ آگاهى از مسائل كشور لازم است؛ آگاهى از مسائل جهان لازم است»

*وعده هاى غيرعملى دادن ملاك نيست و علامت منفى است

در انتخابات با كرامت رفتار كنند همه؛ چه آنهائى كه نامزد مي شوند، چه آنهائى كه طرفدار آنهايند، چه آنهائى كه مخالف با بعضى از نامزد ها هستند. جناح هاى مختلف كشور، بداخلاقى و بدگوئى و اهانت و تهمت و اين حرف ها را مطلقاً راه ندهند. اين از آن چيزهائى است كه اگر پيش بيايد، دشمن از او خوشحال مي شود.

همچنين خود نامزد ها نيز بايد از صرف هزينه هاى زياد تبليغاتى و هر گونه عمل غير اخلاقى مثل از بين بردن تبليغات ديگران، به كار گيرى افراد ذى نفوذ، استفاده از ابزار هايى جذاب و پر هزينه، به كار گيرى تاكتيك هايى روان شناسى و… خود دارى نموده، و در شرايط سالم به معرفى ديدگا ه ها و نظرات خود بپردازند.

نمايندگان بدانند تبليغات رنگين و متنوع و وعده هاى غيرعملى، ملاك نيست. وعده هاى عمرانى يا كارهايى كه در منطقه انتخابى خود دارند به مردم وعده ندهند. اين ها كار دولت است نماينده بايد قانون مورد نياز پيدا كند آن قانون را وضع كند، وقتى قانون شد دستگاه هاى اجرايى آن را عمل مى كنند. وعده هاى غيرعملى دادن و بزرگ كردن ملاك نيست و گاهى علامت منفى است.»

مهندس محمد فرامرزی

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


10 ديدگاه مطلب براي " وعده هاى غيرعملى دادن ملاك نيست و علامت منفى است " ارسال شده است.

  1. شهروند گفت:

    یک حرف حسابی از مادر عروس هم شنیدیم.
    جلل الخالق کیم گور ندیر.

  2. یاشار گفت:

    ضمن تشکر از آقای فرامرزی و بیانات وزین ایشان، مواردی که بر شمردید فی نفسه عملاً ذره ای به آنها باور ندارید حاضرم قسم جلاله بخورم، متاسفانه هم کاندیداها و کسانی که تبلیغشان میکنند تا به این مهم دست یابند دنبال تامین منافع اقتصادی و سیاسی (گرفتن سمت و امتیازات اقتصادی و …) خویشتن خویش در آینده هستند نه خدمت به مردم هدفشان است و نه باز کردن گره از مشکلاتشان، بالاخره در این چند سال به عینه ثابت شده است.

    • مشگین گفت:

      با سلام خدمت جناب یاشار
      اینکه همه کاندیداها را و حامیانشان را در یک گروه جمع میبندید صحیح نیست . جنابعالی واقعیت را بیان میفرمائید اما هستند کسانی که واقعا به فکر منفعت مردم جامعه هستند اما خیلی کم . از شما خواهشمندم فقط یکبار در جلسات سخنرانی آقای دکتر محمد روحی عیسی لو شرکت کنید .عرضم از این مطلب تبلیغ نیست رای هم ندادید باز هم مهم نیست فقط یکبار در سخنرانی ایشان شرکت کنید و اگر باز هم سر حرفتان بودید همینجا پیام دهید. با تشکر

    • یکی از شماها گفت:

      احسنتم تبارک الله . بقول خودمانی درست زدید به هدف . متن موضوع جنابعالی درست عین واقعیته اگر مردم کمی اگاهانه به دور و اطرافشون نگاه بکنند و کمی در اندیشه شون تامل بکنند همه اینایی که شما فرمودید رو حتما میبینند ولی متاسفانه رای دادن مردم شریف شهرمون تعصبی و کورکورانه ست و این روش تا صدسال دیگر همچنان ادامه خواهد داشت و چه بسا بیشتر . و هیچ موقع شاهد همفکری و روشنگری در این زمینه (انتخابات) نخواهیم بود و این یعنی سخن وزیر که (نه شهر است نه روستا) به قوت خود باقی خواهد ماند . به زبانی دیگر اینده سیاه شهر. حال با این اوصاف نکته ی دیگری که در اینجا باید مورد توجه قرار گیرد این است که تمامی افراد فعال و غیر فعال در یک ستاد تبلیغاتی!!!!!!!!!!!! صرفا بدلیل منافع شخصی اقتصادی و… خودشان جمع شده و تبلیغ میکنند و چنانچه بر فرض مثال بخواهد سخنی مبنی بر فعالیت خود فقط و فقط برای ابادانی و ارتقاء و… شهر به میان اورد و کمترین توجه خود را به اطرافیان خود معطوف سازد مطمئناً و یقیناً هیچ کدام از اشخاصی که فعلاً در کابین و رکاب او هستند را در کنار خود نمی بیند و این یعنی همان فرمایش جنابعالی که ((دنبال تامین منافع اقتصادی و سیاسی و گرفتن سمت و امتیازات اقتصادی و …)) حال با توجه به موارد فوق الاشعار مردم خود با دید آگاهانه به موضوع نگاه و عمل بکنند بهتر است.

  3. فرزاد محمودی گفت:

    با سلام خدمت دوست عزیزم جناب آقای فرامرزی امیدوارم در سایه الطاف الهی زندگی پر شوری در عرصه کانون زندگی را داشته باشید با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز و با آرزوی پیروزی برای جناب آقای اسدی (( یا ابوالفضل ))

  4. علی امامعلیزاده میرک گفت:

    با سلام مهندس جان در ایران قومیت حاکم است نه لیاقت و کاردانی و … به مطالب خوبی اشاره فرمود ه اید خسته نباشید.

  5. داور گفت:

    نوشته مهندس عزیز نمونه ی بارزی از سرقت ادبی است چون پی نوشت ندارند.
    مراجعه بفرمایید به سایت های kalamefars.ir و abadehnama.ir که کپی کامل از این سایت ها است.

  6. پاشاخان گفت:

    درود بر مردان بزرگ درود بر مهندس ملکی .یا علی

  7. سالار گفت:

    با سلام خدمت دوست ومهندس عزیز واستاد گرانقدر رشته شهرسازی.مطالب شما کاملا مطالعه شده و مهندسی شده بوده.وکاش تمامی جوانان وتحصیلکرده های ما مثل جنابعالی بروز بوده.وحداقل با علم مطالعه نسبت به مقاله ها نقد نمایند.نه از روی احساس وکمبود.شهر ما همیشه به دانش امثال جنابعالی نیاز دارد.خواهش دارم…..برای استفاده بیشتر همشهریان نظرات ومقاله های خویش را ارایه وادامه دهید.

  8. خانزاده گفت:

    سوالی که از برادرعزیزم مهندس فرامرزی دارم این است که از نظر ایشان کدام گزینه از کاندیداهای فعلی ، ویژگیهای آرمانی یک نماینده بااوصافی که به تفصیل به آن پرداخته اند دارند؟
    برادرعزیزم ایکاش بجای تقلید ، ساده تر به موضوع می پرداختید

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار