ایلقار نیوز:ماریا موسوی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار کرد: انتخابات مرحله دوم دیروز در دو حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین و پارسآباد و
بیلهسوار برگزار شد به طوری که بعد از پایان مهلت قانونی به مدت ۱۰ ساعت با دستور وزیر کشور انتخابات سه ساعت تمدید شد به طوری که تا ساعت ۲۱ دیشب اخذ رأی از مردم انجام میشد.
وی گفت: بعد از پایان مهلت قانونی اخذ رأی شمارش آرا در شعبات و شکل تجمیعی آن در فرمانداری به انجام رسید تا لیست شمارش آرا با لیست هیأت نظارت تطبیق داده شده و نتایج نهایی مشخص شود.
دبیر ستاد انتخابات استان اردبیل ادامه داد: بر همین اساس و در حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین از مجموع ۱۳۶ هزار و ۸۰۹ رأی مأخوذه محمد فیضی با کسب ۷۶ هزار و ۱۴۵ رأی به عنوان کاندیدای سوم این حوزه انتخابیه راهی مجلس دهم شد.
موسوی بیان کرد: در حوزه انتخابیه پارسآباد و بیلهسوار از مجموع ۱۲۱ هزار و ۳۰۶ رأی شکور پورحسین با کسب ۵۲ هزار و ۱۳۱ رأی به عنوان منتخب مردم این حوزه انتخابیه راهی بهارستان شد.
وی یادآور شد: در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی چهره پنج کاندیدای راهیافته از حوزههای انتخاباتی استان اردبیل به مجلس دهم مشخص شده بود که بر همین اساس از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین صدیف بدری و رضا کریمی، از حوزه انتخابیه خلخال و کوثر بشیر خالقی، مشگینشهر ولی ملکی و از حوزه انتخابیه گرمی نیز میرحمایت میرزاده بهارستاننشین شدند.
دبیر ستاد انتخابات استان اردبیل در پایان سخنان خود افزود: با برگزاری مرحله دوم انتخابات تکلیف هفت نماینده اردبیل در مجلس دهم مشخص شد تا منتخبان با کسب آرا و نظر مردم به مدت چهار سال نماینده مردم استان اردبیل انتخاب شوند.
لیست امید پیروز شد نقش اصلاح طلبان مشکین شهر مخصوصا صفرجعفرزاده در پیروزی فیض و پورحسین چشم گیر بوده است
پیروزی