ایلقار نیوز: اینجا کوچه های از نگین سرسبز سبلان است که فقط متاسفانه در شهر ما فقط به ظاهر رسیدگی میشود ولی باطن خراب خراب است… ما سالهاست که اندر خراب یه کوچه ایم که اگر چشم به پیشرفت در شهر داشته باشیم باید منتظر یک معجزه بزرگ باشیم.
سالیان سال است که هیچ یک از مسولان شهر چه آنهایی که آمدند و رفتند و چه آنهایی که فعلا هستند صدای درد ما نشنیدند و شاید شنیدند و خود را به نشنیدن زدند…آری ما آنقدر گفتیم که آب نهر نصراباد خانه و کاشانه ما را به خرابه تبدیل کرده ولی کو گوش شنوا ؟چه خانه ها چه زیرزمین ها که با آب پر شدند ولی صدایمان در نیامد و سوختیم و ساختیم.
آب کشاورزی نصر آباد از داخل حیاط بیش از 60 خانه مسکونی میگذرد که از محله چایپاره شروع و تا جاده بارزیل ادامه دارد.
این عکس ها وضعیت هر روز ماست که واقعا زندگی را برایمان دشوار ساخته و متاسفانه هیچکس پاسخگو نبوده و ما را با این درد و رنج تنها گذاشتند…ای کاش مسولان پر تلاش شهرمان در سالی که به نام اقدام و عمل نامگذاری شده با در نظر گرفتن رضای پروردگار و با وجدان کاری یه فکری به حال این خانه ها بکنند و ما عمری دعا گوی آنها باشیم.
به امید روزی که به مشکلات ما اقدام و عمل کنند.
انتهای پیام/
عاقبت ساکنانی که بدون پروانه ساخت و رعایت اصول شهرسازی اقدام به ساخت و ساز نمایند همین است از کاسه همان برون تراود که داخل اوست