ایلقار نیوز:همزمان با سالروز ولادت منجی عالم بشریت،یوسف زهرا(حضرت مهدی «عج») جشن بزرگ نیمه شعبان در بخش قصابه برگزار گردید.
جشن بزرگ نیمه شعبان امروز یکشنبه دوّم خرداد از ساعت ۱۱ قبل از ظهر با حضور رضایی بخشدار قصابه، سیدرحیمی شهردار قصابه و جمعی از مسئولین بخش و با حضور آحاد مختلف مردم در سالن ورزشی شهر قصابه و با اجرای گروه هنری طناز برگزار گردید.
در این مراسم، رضایی بخشدار قصابه، با اشاره به این که نیمه شعبان روز بزرگ شیعیان بوده و در جای جای میهن عزیزمان برای گرامیداشت آن جشن بزرگی برپا گردیده است از تلاش های تمامی دست اندرکاران برگزاری این جشن با شکوه در قصابه ، از جمله حوزه مقاومت بیت المقدس، شهرداری قصابه اعضای شورای اسلامی شهر قصابه ، دهیاریها و پاسگاه انتظامی شعبان گروه هنری طناز از حضور در این مراسم و همینطور از آقای محمد رضایی خبرنگار بخش قصابه برای پوشش خبری این مراسم تشکر و قدردانی نمود.
در ادامه وی با اشاره به خواست مردم شهر قصابه برای زیر نویس اوقات شرعی از شبکه استانی سبلان، این نوید را به مردم داد که با پیگیری های آقای رضایی از ماه رمضان امسال این امر محقق گردیده و اوقات شرعی شهر قصابه مانند سایر شهرها به صورت زیرنویس اعلام خواهدشد.
در این مراسم که با اجرای گروه هنری طناز برگزار گردید، برنامه های متنوعی از جمله نمایش ، مسابقه و موسیقی و آواز از سوی این گروه به اجرا درآمد.