سال «مهار تورم، رشد تولید» پیش آهنگ پیشرفت و توسعه در اردبیل

برقراری صلح میان طایفه‌های مشگین‌شهری/پرونده مختومه شد

برپایی ۱۰ نوروزگاه عشایری برای استقبال از مسافران در اردبیل

اجاره سوئیت در مشکین شهر

بحران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اردبیل

ستاد دیه و خیرین مشگین‌شهری ۲۰۰ میلیارد ریال به آزادی زندانیان کمک کردند

اقامت بیش از ۵۳ هزار نفر قبل از عید در اردبیل

تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری اردبیل به ۱۵۳ نفر رسید

حادثه دلخراش برای کودک ۲ ساله در اردبیل

تعیین قاضی ویژه برای رسیدگی به جرایم مربوط به چهارشنبه‌سوری در مشگین‌شهر

توزیع ناعادلانه امکانات شهری سبب مشکلات فرهنگی می‌شود

تمام اختیارات رئیس سازمان به استان‌ها تفویض شده است

کد خبر: 42482 | تاریخ انتشار: 15:12:00 - دوشنبه 21 آذر 1401 | بدون نظر | |

بیماران صعب العلاج به «سامانه شهروندی» بیمه مراجعه کنند

، سید وحید خلیل اللهی ظهر شنبه در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه در اردبیل اظهار کرد: طبق تبصره ۱۷ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ این صندوق تشکیل شده و بیش از ۱۰۷ نوع بیماری خاص و صعب العلاج را پوشش می‌دهد.

وی با اشاره به الزامات قانونی و فرآیندهای اجرایی این صندوق خاطرنشان کرد: ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج با تصویب اساسنامه توسط هیأت وزیران و با تخصیص ۵ هزار میلیارد تومان هزینه‌های درمانی و تصویب ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در اردبیل نیز عملیاتی شد.

مدیرعامل صندوق بیماری خاص و صعب العلاج استان اردبیل تمامی بیماران خاص و صعب العلاج را مشمول این صندوق اعلام کرد و گفت: بیمه بودن مشمولین توسط یکی از سازمان‌های بیمه گر پایه ضروری است و مزایای این صندوق مازاد بر تعهدات بیمه پایه و تکمیلی می‌باشد.

خلیل اللهی تأمین مالی صندوق اعم از ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، تشخیصی و درمانی، بازتوانی و توانبخشی، تسکینی، پرستاری و درمان در منزل و … را از وظایف این صندوق برشمرد و بیان کرد: بررسی و تعیین مبلغ پرونده درمانی بیمه شدگان متقاضی اعتبارات خارج از شمول ضوابط و معرفی واجدین شرایط تسهیلات بانک به کارگروه استان طبق دستورالعمل بانک مرکزی از فعالیت‌های تعریف شده برای این صندوق است.

وی پیشنهاد افزایش بیماری جدید صعب العلاج به لیست ۱۰۷ تایی بیماران صعب العلاج را یادآور شد و افزود: پرداخت سهم بیمه پایه و بیمه تکمیلی از محل این صندوق ممنوع است.

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل با اشاره به پرداخت هزینه‌های بیماران صعب العلاج و خاص از مسیر سامانه‌های الکترونیکی اظهار کرد: در حال حاضر بسته خدمتی ۹ نوع بیماری در سامانه‌های الکترونیکی تعریف شده و ۲۷ بیماری در دست اقدام است که نهایتاً ۴۴ نوع بیماری در سامانه‌ها تعریف خواهد شد.

خلیل اللهی با تاکید بر اینکه بیماران صعب العلاج باید در سامانه‌های الکترونیکی نشان دار شوند، خاطرنشان کرد: با تعریف بیماری و نشان دار شدن بیمار در سامانه اغلب هزینه‌های این بیماران حتی در بخش خصوصی به عهده سازمان بیمه خواهد بود.

وی با بیان اینکه پوشش صندوق در خصوص تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح به زودی اعلام می‌شود، تصریح کرد: پوشش ۱۰۰ درصدی تعرفه دولتی خدمات بستری بیماران EB ، SM ، CF و موکوپلی ساکاریدوز، پوشش ۱۰۰ درصدی داروهای Nusinersen و Risdiplam برای بیماران SMA و پوشش ۱۰۰ درصدی داروهای MS که پیش از این ۷۹ تا ۹۷ بود، نمونه‌های اعمال شده در سامانه‌های الکترونیکی بیمه سلامت است.

مدیرعامل صندوق بیماری خاص و صعب العلاج استان اردبیل با تشریح وظایف کمیته استانی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج گفت: بررسی و تعیین مبلغ پرونده درمانی بیمه شدگان متقاضی اعتبارات خارج از شمول ضوابط، معرفی واجدین شرایط تسهیلات بانک به کارگروه استان طبق دستورالعمل بانک مرکزی و پیشنهاد افزایش بیماری جدید صعب العلاج به لیست ۱۰۷ موردی بیماران صعب العلاج از جمله این وظایف است.

خلیل اللهی از شهروندانی که دچار بیماری صعب العلاج و خاص هستند خواست؛ با مراجعه به سامانه شهروندی بیمه از مزایا و خدمات صندوق بیماری خاص و صعب العلاج استان اردبیل بهره مند شوند.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار