سال «مهار تورم، رشد تولید» پیش آهنگ پیشرفت و توسعه در اردبیل

برقراری صلح میان طایفه‌های مشگین‌شهری/پرونده مختومه شد

برپایی ۱۰ نوروزگاه عشایری برای استقبال از مسافران در اردبیل

اجاره سوئیت در مشکین شهر

بحران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اردبیل

ستاد دیه و خیرین مشگین‌شهری ۲۰۰ میلیارد ریال به آزادی زندانیان کمک کردند

اقامت بیش از ۵۳ هزار نفر قبل از عید در اردبیل

تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری اردبیل به ۱۵۳ نفر رسید

حادثه دلخراش برای کودک ۲ ساله در اردبیل

تعیین قاضی ویژه برای رسیدگی به جرایم مربوط به چهارشنبه‌سوری در مشگین‌شهر

توزیع ناعادلانه امکانات شهری سبب مشکلات فرهنگی می‌شود

تمام اختیارات رئیس سازمان به استان‌ها تفویض شده است

کد خبر: 48102 | تاریخ انتشار: 8:28:45 - شنبه 20 اسفند 1401 | بدون نظر | |

آهوی مغان به دامان طبیعت بازگشت

حسن قاسم پور اظهار کرد: در سال‌های اخیر سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در کنار صیانت از گونه‌های موجود احیا و رهاسازی گونه‌های در حال انقراض بوده که در استان اردبیل نیز علاوه بر آهوی مغان گونه مارال نیز در سایت فندقلو نگهداری شده و در دامن طبیعت به گشت و گذار مشغول است.

وی خاطرنشان کرد: گونه‌های نادر جانوری و حتی گیاهی با راهکارهای منطقی و درست مورد صیانت و توجه است که در این مسیر برنامه‌های مختلفی در حال انجام است تا به تدریج تکثیر و تنوع موجودیت این گونه‌ها را شاهد باشیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل افزود: در کنار رهاسازی آهوی مغان، جبیر در نایبند بوشهر و گورخر نیز در توران سمنان به طبیعت بازگشته و زمینه حفظ و بقای این گونه‌های نادر مهیا شده است.

قاسم پور ادامه داد: در کنار این گونه‌ها در استان اردبیل تلاش بر این است تا گونه‌های در معرض انقراض گیاهی و جانوری شناسایی شده نیز مورد توجه قرار گرفته و شرایط بهتری را شاهد باشیم.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار