یکصدوهشتمین شماره دوهفته نامه ایلقار منتشر شد

خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی بلایای طبیعی در مشگین‌شهر

معرفی روستای «موئیل» مشگین‌شهر برای ثبت جهانی در یونسکو

کارگاه زیست‌ عفیفانه در مشگین‌شهر برگزار شد

کلاهبردار حرفه‌ای اردبیل سر ۲۳ نفر کلاه گذاشت

تجلیل از ۲۴ اثر برتر در هنرواره «عباس زمان» در مشگین شهر

سهم اردبیل از ۳ درصد نفت ۵۰۲ میلیارد تومان است

غرامت کشاورزان مشگین‌شهری در کوتاه‌ترین زمان پرداخت می‌شود

دیجیتال علیه مطبوعات

خسارت سیل به کشاورزان مشگین‌شهر در حال ارزیابی است

تعداد ثبت‌نام کنندگان مسکن ملی استان اردبیل به بیش از ۱۱۶ هزار نفر رسید

سارقان سیم‌های برق در مشگین‌شهر دستگیر شدند

کد خبر: 50172 | تاریخ انتشار: 16:07:10 - جمعه 8 اردیبهشت 1402 | بدون نظر | |

استاندار اردبیل به سفیر چین پیشنهاد سرمایه‌گذاری داد

سیدحامد عاملی در دیدار با سفیر چین در ایران که به مناسبت رویداد اردبیل۲۰۲۳ به اردبیل سفر کرده است، اظهار کرد: در استان اردبیل طرح اتصال راه‌آهن اردبیل به روسیه و آسیای مرکزی برنامه‌ریزی شده و در سطح کشور مورد توجه قرار گرفته است که با توجه به توسعه روابط میان کشورهای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، پیشنهاد می‌شود که شرکت‌های حوزه ریل کشور چین در قالب فاینانس، همکاری در پروژه مذکور را بررسی کنند.

وی افزود: استان اردبیل سالانه بیش از ۵میلیون گردشگر داخلی و خارجی را پذیرا است و با توجه به همکاری یکی از شرکت‌های حوزه حمل‌ونقل هوایی با کشور چین در بخش گردشگری، با شرکت مذکور مذاکرات لازم انجام شده است که پس از شروع فعالیت در سطح استان، مقصد بخشی از گردشگران کشور چین، استان اردبیل باشد.

استاندار اردبیل اضافه کرد: همچنین برگزاری جلساتی در آینده نزدیک میان مسؤولان و سرمایه‌گذاران استان اردبیل با سفیر کشور چین در ایران پیشنهاد می‌شود تا برای همکاری‌ها در حوزه‌های صنعت، عمران، گردشگری، کشاورزی و… هماهنگی‌های لازم انجام شود.

سفیر چین: استان اردبیل را معرفی خواهم کرد

چانگ هوآ، سفیر جمهوری خلق چین در ایران هم در این نشست با تشکر از مهمان‌نوازی و خون‌گرمی مردم استان اردبیل بیان کرد: اردبیل یک شهر با تاریخ بسیار غنی و کهن بوده و مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی بنای تاریخی بسیار ارزشمند و قابل توجه است.

سفیر چین در ایران ضمن استقبال از همکاری کشور خود با استان اردبیل و برگزاری جلساتی در رابطه با این موضوع در بخش‌های مختلف گردشگری، کشاورزی، صنعت و… گفت: از مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی و استان اردبیل بسیار لذت بردم و پس از پایان این سفر ۳ روزه، استان اردبیل را معرفی و توصیه خواهم کرد که به این استان سفر کنند تا از طبیعت زیبا و آثار باستانی لذت ببرند.

سفیر چین به همراه جمعی از سفرای کشورهای عضو اکو برای شرکت در رویداد اردبیل۲۰۲۳ وارد اردبیل شد.

بازدیداز جنگل فندقلو،مجموعه تاریخی شیخ صفی الدین اردبیلی و آبگرم های سرعین از برنامه های نخستین روز سفر مهمانان خارجی در اردبیل بود.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار