یکصدوهشتمین شماره دوهفته نامه ایلقار منتشر شد

خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی بلایای طبیعی در مشگین‌شهر

معرفی روستای «موئیل» مشگین‌شهر برای ثبت جهانی در یونسکو

کارگاه زیست‌ عفیفانه در مشگین‌شهر برگزار شد

کلاهبردار حرفه‌ای اردبیل سر ۲۳ نفر کلاه گذاشت

تجلیل از ۲۴ اثر برتر در هنرواره «عباس زمان» در مشگین شهر

مرکز هوشمند ترافیک مشگین‌شهر با اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال راه اندازی می شود

سهم اردبیل از ۳ درصد نفت ۵۰۲ میلیارد تومان است

غرامت کشاورزان مشگین‌شهری در کوتاه‌ترین زمان پرداخت می‌شود

دیجیتال علیه مطبوعات

خسارت سیل به کشاورزان مشگین‌شهر در حال ارزیابی است

تعداد ثبت‌نام کنندگان مسکن ملی استان اردبیل به بیش از ۱۱۶ هزار نفر رسید

کد خبر: 49538 | تاریخ انتشار: 0:26:44 - سه‌شنبه 22 فروردین 1402 | بدون نظر | |

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل:

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

حامد رضایی بعدازظهر دوشنبه با اشاره به کمک ۴۵۰ میلیارد ریالی اهالی نوع دوست در «پویش همدلی» سال گذشته، اظهار کرد: «پویش همدلی» همزمان با عید فطر مانند سال‌های گذشته برای جمع‌آوری وجوهات مرتبط با فطریه و کفاره در اردبیل اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم امسال هم اهالی استان در این پویش بیش از سال گذشته همراهی کرده و برای کمک به نیازمندان بهزیستی را یاری کنند که در این راستا خیرین همیشه همراه می‌توانند وجوه نقد نذورات خود را از طریق پرداخت الکترونیکی برای تأمین کمک‌های معیشتی نیازمندان واریز کنند.

با اشاره به آغاز «پویش مهرواره» بیان کرد: این طرح با همکاری سایر ادارات با محوریت مشارکت جهادی، محله محوری و محرومیت‌زدایی در اردبیل شروع به کار کرده و برنامه‌های مختلفی در زیرشاخه این طرح اجرا شده است.

رضایی خاطرنشان کرد: هدف این پویش ایجاد تعامل و ارتباط بین مراکز مثبت زندگی در استان و مجموعه‌های مردمی، جهادی، کنشگران و فعالان اجتماعی برای حل مسائل مرتبط با جامعه هدف، آسیب‌های اجتماعی در محلات شهرهای مختلف استان است.

وی افزود: تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی، جمع آوری کمک‌ها و نذورات، تهیه وسایل جهیزیه و ازدواج برای زوجین و تهیه لوازم ضروری و بهداشتی موردنیاز مددجویان بهزیستی از جمله محورهای این پویش است.

ایلقارنیوز / مهدی انوری آذر

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار