تعیین تکلیف کنکور دغدغه خانواده‌ها را کاهش می‌دهد

راننده مخل نظم و امنیت حادثه تعزیه‌خوانی پارس‌آباد دستگیر شد

مهر بوی مهربانی می دهد

تولید ثروت از طریق علم امکان‌پذیر است

ایل شاهسون اردبیل سومین ایل بزرگ کشور است

قاچاقچیان سوخت در مشگین‌شهر دستگیر شدند

توله خرس قهوه‌ای در مشگین‌شهر تلف شد

توزیع ۷۷۷ بسته تحصیلی در مشگین‌شهر

۲۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی در اردبیل راهی مدارس شدند

اقتضای دوام و بقای آمریکا چیزی جز بحران‌سازی نیست

قرار گرفتن «سد سبلان» مشگین‌شهر در وضعیت حجم مرده

آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت بهداشت/ ۲۵ هزار نفر جذب می‌شود

کد خبر: 50450 | تاریخ انتشار: 16:47:13 - شنبه 9 اردیبهشت 1402 | بدون نظر | |

۱۴۱ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری انجام شده است

 علی‌اصغر شالبافیان شامگاه پنجشنبه در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی اردبیل با سفرای کشورهای عضو اکو در اردبیل اظهار کرد: فرصت سرمایه‌گذاری خوبی در قالب کشورهای عضو اکو به صورت مشترک فراهم آمده که ما با احصای بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری سعی می‌کنیم این طرح‌ها و هدف‌گذاری‌ها را به نتیجه برسانیم.

وی تصریح کرد: انتخاب اردبیل به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو فرصتی استثنایی برای ایران اسلامی فراهم کرده تا توانمندی‌های گردشگری خود را در ابعاد مختلف معرفی کند تا شاهد جذب سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در حوزه‌های مختلف باشیم.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در یک سال اخیر بیش از ۱۴۱ میلیون دلار در حوزه گردشگری سرمایه‌گذاری خارجی در ایران انجام شده و امیدواریم با تدوین قانون حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی و رفع دغدغه‌های آنها بتوانیم بیش از این در این حوزه موفق عمل کنیم.

شالبافیان از ارائه مشوق‌های مطلوب برای سرمایه‌گذاران خارجی و تضمین سرمایه‌های آنها در کشورمان برخلاف شایعه‌پراکنی‌های نظام غرب اشاره کرد و افزود: در یک سال گذشته ۲ هزار و ۷۰۰ موافقت اصولی برای سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری صادر شده که ۲ هزار و ۵۸۰ مورد از آنها به ارزش ۳۶۰ هزار میلیارد تومان در مراحل اجرایی قرار گرفته است.

وی پرداخت میزان تسهیلات را در این حوزه پنج برابر سال‌های گذشته عنوان کرد و ادامه داد: اعتلای تسهیلات ارزی و ریالی در دستور کار قرار گرفته و ابلاغ این منابع را با اولویت سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری شاهد هستیم.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: فعالان اقتصادی استان اردبیل نیز می‌توانند در این حوزه ورود مؤثر و راهگشایی داشته و زمینه و فرصت‌های بی‌نظیری را در این بخش مهیا کنند.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار