کد خبر: 63752 | تاریخ انتشار: ۹:۵۳:۳۵ - جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ | بدون نظر | |

شهردار مشگین‌شهر از آغاز تحولی جدید در نهضت آسفالت معابر شهری با تخصیص ۱۳۰۰ تن قیر در سال ۱۴۰۵ خبر داد. ‌

شهردار مشگین‌شهر از آغاز تحولی جدید در نهضت آسفالت معابر شهری با تخصیص ۱۳۰۰ تن قیر در سال ۱۴۰۵ خبر داد.

‌

  1. به گزارش روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی مشگین‌شهر، علی مسیب‌زاده با اعلام این خبر مسرت‌بخش اظهار داشت: با پیگیری‌های مستمر و در راستای بهبود سیمای شهری و تسهیل در عبور و مرور شهروندان، ۱۳۰۰ تن قیر از محل اعتبارات بازآفرینی شهری و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به شهرداری مشگین‌شهر اختصاص یافته است.

‌

شهردار مشگین‌شهر ارزش ریالی این محموله قیر را ۶۰ میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: با بهره‌گیری از این ظرفیت، عملیات تولید و پخش ۲۲ هزار تن آسفالت به ارزش بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان در دستور کار کارخانه آسفالت شهرداری قرار گرفته است.

‌

مسیب‌زاده با تاکید بر اینکه مطالبات شهروندان در حوزه بهسازی معابر اولویت اصلی مدیریت شهری است، خاطرنشان کرد: با تخلیه این محموله، به زودی شاهد آغاز عملیات گسترده آسفالت‌ریزی در نقاط مختلف شهر خواهیم بود.

‌

وی در پایان ضمن قدردانی از همراهی اعضای شورای اسلامی شهر، ابراز امیدواری کرد: شهرداری مصمم است با تداوم تامین قیر در طول سال، نهضت عظیم آسفالت‌ریزی سال ۱۴۰۵ را تا جلب رضایت حداکثری همشهریان عزیز و رفع لکه‌گیری‌ها و روکش معابر اصلی و فرعی با قدرت ادامه دهد.

 

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار