کد خبر: 63775 | تاریخ انتشار: ۷:۵۲:۲۵ - سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ | بدون نظر | |

رئیس قوه قضاییه: اگر خط سفید و اینترنت پرو موضوع درستی است آن را تبیین کنیم؛ اگر تخلف است برخورد قانونی شود

🔺رئیس قوه قضاییه: اگر خط سفید و اینترنت پرو موضوع درستی است آن را تبیین کنیم؛ اگر تخلف است برخورد قانونی شود

محسنی اژه‌ای:

 

🔹ما در قوه قضاییه پاسدار حقوق عامه مردم هستیم و به هیچ وجه، اجازه نخواهیم داد این احساس در مردم ایجاد شود که در جامعه ما، تبعیض حکمفرماست.

 

🔹قضیه‌ی موسوم به خط‌های سفید و اینترنت‌پرو، در ذهن مردم مسئله ایجاد کرده است؛ این ذهنیت نیز یک شبه بوجود نیامده و اگر در باب آن برای مردم شفاف‌سازی نکنیم، موجبات بدبینی شهروندان فراهم می‌شود.

 

🔹بارها اعلام کرده‌ایم که کسی تصور نکند چون شرایط جنگی است و اقتضائات خاصی حکمفرماست، می‌توان قانون را دور زد و یا عملی مغایر با قانون و شرع مرتکب شد و یا سوء‌استفاده‌ای از شرایط موجود کرد

 

🔹در همین قضیه‌ی موسوم به خط‌های سفید و اینترنت‌پرو، گزارش‌هایی واصل می‌شود که فلان فرد با دریافت مبالغی هنگفت این خط یا خطوط را واگذار کرده است! توجه کنید که این قبیل مسائل بعضاً به حاکمیت نسبت داده می‌شود و سبب بدبینی، بی‌اعتمادی و شکل‌گیری احساس تبعیض در مردم می‌شود.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار