کد خبر: 21861 | تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵:۲۲ - چهارشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۵ | بدون نظر | |

هفته دولت در بخش قصایه:

غبار روبی مزار شهدا / افتتاح مرغداری 30 قطعه ای /آسفالت ریزی معابر روستا ها در بخش قصابه به برکت دولت تدبیر و امید

ایلقار نیوز:برگزاری مراسم غبارروبی مزار شهدا در بخش قصابه همزمان با  اولین روز هفته دولت، سه شنبه دوم شهریور ۹۵ ،  بخشدار قصابه پس از دیدار با امام جمعه محترم شهرستان مشکین شهر، رأس ساعت ۱۰ صبح همراه با مسئولین بخش در گلزار شهدای شهر قصابه حاضر شده و با غبار روبی مزار شهدای هشت سال دفاع مقدس با آرمانهای آن شهیدان والامقام تجدید پیمان کردند.

افتتاح واحد تولیدی مرغ گوشتی ۳۰ هزار قطعه ای درروستای احمدبیگلو از توابع بخش قصابه

سایت بخشداری قصابه: در اولین روز هفته دولت  و در راستای نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی با حضور فرماندار محترم شهرستان، بخشدار قصابه و مسئولین شهرستان مشکین شهر  واحد تولیدی آقای جهانگیری در روستای احمدبیگلو  افتتاح گردید.

  این واحد تولیدی که از ۳ سالن مجزا تشکیل شده با ۳۰ هزار قطعه مرغ گوشتی و با قدرت تولید سالانه ۲۱۰ تن گوشت، فعالیت خود را آغاز نمود گفتنی است برای احداث این مرغداری، حدود ۱۲۰۰میلیون تومان هزینه شده است که نزدیک به ۹۰۰ میلیون از این مبلغ  از محل اعطای تسهیلات به طرح های اقتصاد مقاومتی  در دولت تدبیر و امید تأمین شده است.

لازم به ذکر است با احداث این مرغداری، امکان اشتغال ۸ نفر به طور مستقیم فراهم شده است

بازدید بخشدار از عملیات آسفالت ریزی روستای عصرآباد-بازدید بخشدار قصابه از عملیات عمرانی روستای دیبکلو

 ظهر روز چهارشنبه مورخ ۹۵/۰۶/۰۳ بخشدار قصابه با حضور در روستای عصرآباد از  عملیات آسفالت ریزی در این روستا بازدید نموده و از نزدیک جویای روند پیشرفت فیزیکی این عملیات گردید.

همزمان با دومین روز هفته دولت در تاریخ  سوم شهریور ۹۵،  بخشدار قصابه با حضور در روستای دیبکلو(سیدکندی) از توابع بخش قصابه از عملیات عمرانی در حال اجرا در این روستا بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان روند پیشرفت فیزیکی عملیات قرار گرفت.

 

۲۰۱۶۰۸۲۳_۱۰۵۲۱۹
۲۰۱۶۰۸۲۳_۱۰۵۲۵۳

۲۰۱۶۰۸۲۳_۱۰۲۱۴۸

۲۰۱۶۰۸۲۳_۱۰۲۲۰۶

photo_2016-08-24_13-34-09

photo_2016-08-24_13-38-26

photo_2016-08-24_13-38-04

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار