کد خبر: 11077 | تاریخ انتشار: ۹:۳۸:۱۸ - دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۴ | بدون نظر | |

در اولین روز از هفته دولت:

دیدار مسئولان ادارات و نهادهای مشکین شهر با امام جمعه

ایلقار خبر :فرماندار مشکین شهر در آغازین روز هفته دولت در دیدار با امام جمعه مشکین شهر که با حضور خدمتگزاران نظام در محل دفتر امام جمعه مشکین شهر برگزار شد ، ضمن گرامیداشت یادو خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی بخصوص شهیدان باهنر و رجایی گزارشی از روند فعالیت های عمرانی ، اقدامات و خدامات انجام شده در شهرستان را ارائه داد .

ابراهیم امامی :هفته دولت 69پروژه با اعتبار بالغ بر 23 میلیارد تومان افتتاح خواهد شد 

ابراهیم امامی چشم انداز سال 94مشکین شهر را بسیار روشن و امیدوار کننده دانست و افزود : DSC_0450با اقدامات اساسی که در زمینه فعالیت های عمرانی انجام گرفته مشکین شهر به کارگاه سازندگی در سطح استان اردبیل تبدیل شده است .

فرماندار مشکین شهر ضمن تشریح برنامه های هفته دولت تصریح کرد: در هفته دولت 69پروژه با اعتبار بالغ بر 23 میلیارد تومان افتتاح خواهد شد که در مقایسه با سایر شهرها بسیار چشمگیر می باشد

وی سیاست دولت برای امسال را صرفه جویی در هزینه ها دانسته و یادآورشد باید در کلیه امور صرفه جویی را سرلوحه خود قرار دهیم .

امامی با اشاره به سال همدلی دولت و ملت خاطر نشان ساخت : باید همدلی و همراهی در بین تمامی ادارات حاکم باشد و این به معنی عدم تضارب آرا نمی باشد ولی باید خروجی کار هماهنگ و موثرباشد وی افزود اعضای شورای اداری مصمم هستند تا تعامل و همکاری خود را با تمام توان بکارگیرند و وارد مسائل حاشیه ای نشوند تا بتوانیم زمینه برگزاری انتخابات سالم و پر شور و نشاط را فراهم نماییم و پیش شرط آن نیز اتحاد و همدلی می باشد .

امام جمعه مشکین شهر: انتظار مردم ارائه خدمات به صورت مساوی و بدور از تبعیض و ناعدالتی می باشد

امام جمعه مشکین شهر در ادامه این دیدار با تبریک دهه کرامت و آغاز هفته دولت با اشاره به DSC_0463آیات روایتی از امام رضا (ع) مسئولان را به راستگویی و امانتداری و دوری از شیطان نفس فراخواند .

حجت الاسلام با وقار با اشاره به هفته دولت آن را فرصتیبرای سپاس و قدردانی از دولتمردان دانسته و افزود : سعی و تلاش مسئولان و خدمت بی منت آنان به مشکین شهر جای تشکر دارد و پاداش آن در نزد پروردگار متعال محفوظ است .

وی هفته دولت را گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر دانسته و تصریح کرد یکی از شاخصه های برجسته دولت رجایی خدمت به محرومان بود و باید رویکرد دولت نیز خدمت به محرومان و مستضعفان باشد

امام جمعه مشکین شهر افزود : باید یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر که انسانهایی مومن و پرتلاش و خادم مردم بودند را گرامی بداریم و دولتمردان نیز ضمن الگو قراردادن آنها رهرو صدیق آنان باشند

حجه الاسلام باوقار تاکید کرد : هفته دولت فرصتی است برای اطلاع رسانی به مردم تا مردم از خدماتی که در طول یکسال انجام گرفته مطلع شوند و هرچه مردم از کارهای انجام گرفته بیشتر آگاه شوند به همان نسبت خدمتگزاران خود را تشویق و ترغیب خواهند نمود

وی تصریح کرد : هفته دولت فرصتی برای ارتباط رودررو و شنیدن حرف های مردم است و باید انتظارات مردم را دریافت و انتظار مردم نیز ارائه خدمات به صورت مساوی و بدور از تبعیض و ناعدالتی می باشد

حجت الاسلام و المسلمین باوقار با اشاره به احادیث؛ پایه سیاست را مردم دانسته و افزود در نظام اسلامی اصل مردم می باشد و بنیان نظام اسلامی عدالت است و هر جا از عدالت خارج شویم از اسلام خارج شده ایم .

امام جمعه مشکین شهر با تاکیدبر مراجعات مردم،آن را نعمت دانست که نباید آن را به نقمت تبدیل کرد و افزود مسئولان باید دوری از غرور و تکبر و رفتار متواضعانه و با انصاف را سرلوحه کار خود قرارداده و از دادن وعده های دروغ که در توانشان نیست پرهیز کنند .

ایشان مختصات اداره سالم در نظام اسلامی را یادآورشده و افزودند شایسته ساالاری ، حفظ بیت المال ، قانون مداری ، صمیمیت با مردم و شفافیت در اجرا و جوابگو بودن و دوری از فساد و تبعیض از مختصات اداره سالم در نظام اسلامی می باشد .

DSC_0462

DSC_0460

DSC_0458

DSC_0452

DSC_0454

DSC_0455

انتهای پیام/ گزارش و عکس:اکبر عطایی

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار