کد خبر: 15634 | تاریخ انتشار: ۶:۲۹:۱۲ - سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳ نظر | |

به قلم هاشم افشار:

تغییر معادلات انتخابات در مشکین شهر با حضور دکتر مسعود فقیه

ایلقار نیوز:مردان سیاست و حکومت در نظام هایی که به آرای مردمی تکیه دارند، اغلب یا چهره هستند یا باید چهره شوند. چهره هایی مثل سلبریتی ها اما از نوعی دیگر، سلبریتی ها تکلیفشان اغلب روشن است، مثلن فلانی بازیگر یا خواننده یا ورزشکار منحصر به فردیست که چهره می شود. اما مردان سیاست همیشه تکلیفشان به این راحتی مشخص نیست. فرد دیگری به واسطه چهره اش یا مظلوم نشان دادن خود در میان افراد یک بار بازی انتخابات را می برد و برای یک عمر وارد چرخه اداری سیاسی کشور می شود، از پشت این میز به پشت میز دیگری. نوع دیگری از افراد از پادویی در انتخابات شروع می کنند و مدتی بعد خودشان وارد عرصه رقابت می شوند. در نوع چهارم اصلا معلوم نیست که این فرد چه کسی بوده، چه سوابقی داشته و با چه سواد و علمی وارد کارزار سیاست و انتخابات می شود، فقط به یکباره از طرف گروهی علم می شود و آن قدر حمایت که می رود بالا. اگر بخواهیم بشمریم انواع این به یکباره چهره شدن ها و یا ذاتا چهره بودن ها در کشور ما بسیار است و در اکثر موارد هم شاید فرد توانایی واقعی و علم ورود هاشم افشاربه این فضاها را ندارد. اما نوع درست تر و مهم تر این افراد، افرادی هستند که به لحاظ هویت علمی شان چهره شده و با ورود به عرصه اداری سیاسی کشور درست درجایی که باید شروع به کار می کنند. در چنین موردی با توجه به توانایی های این افراد به نحو احسن از آنها در این عرصه ها استفاده می شود و حکم طبل توو خالی را ندارند.
در آستانه انتخابات مجلس با نگاهی به کارنامه نمایندگان مشکین شهر در دوره های قبل به وضوح می توانیم درک کنیم که شهرستان ما هم از این بازی های سیاسی به دور نبوده و اکثرا نمایندگان خود را از میان افرادی که بعدها نقش طبل تو خالی را بازی کرده اند، شناخته است. از طرف دیگر اگر خوب دقت کنیم می توانیم عملکرد خوب افراد معدودی که با پتانسیل علمی مناسب وارد گود شدند را هم مشاهده کنیم. اما این امر کتمان ناپذیر است که عدم ورود چهره های علمی و اقتصاددان برجسته در مشکین شهر به عرصه انتخابات یک نقیصه مهم است. ورود چنین چهره هایی به عرصه اجرایی و سیاسی کشور، با توجه به توان علمی عمیقی که وجود دارد قطعا می تواند برای پیشرفت استان و کشور تاثیر چشم گیری داشته باشد. اما – احتمالا با توجه به شرایطی که در عرصه سیاست کشور وجود دارد – این اتفاق تا کنون تقریبا نیفتاده است و این نقیصه بزرگی محسوب می شود. اما برای انتخابات پیش رو با توجه به پیشنهاد و درخواست بسیاری از فرهیختگان و صاحب نظران و بزرگان کشور و استان از چهره علمی و مشرف به اقتصاد بین المللی، دکتر مسعود فقیه برای کاندیداتوری دعوت شده است، این حضور می تواند به نوعی تابوی حضور چهره های علمی و اقتصاددان در عرصه انتخابات مجلس را بشکند و استان شاهد حضور نماینده ای با توانایی علمی و عملی واقعی و مشرف به اقتصاد بین المللی در مجلس دهم باشد. حال این حضور از طرف دکتر مسعود فقیه اتفاق افتاده و ایشان اعلام حضور نموده به نظر می رسد که معادلات انتخابات در حوزه انتخابی مشکین شهر به نفع جامعه علمی و اقتصادی و عملگرای کشور تغییر خواهد کرد.

انتهای پیام/ منبع: پایگاه خبری مشکین سلام

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


۱۳ دیدگاه مطلب براي " تغییر معادلات انتخابات در مشکین شهر با حضور دکتر مسعود فقیه " ارسال شده است.

  1. قارداش گفت:

    عجب رویی دارین شما؟ دلیل ترک کاندیدای قبلی تون چی بود؟

    • یولداش گفت:

      مگه باکاندیدای قبلی عقداخوت ابدی بسته بود؟

      • قارداش گفت:

        ادم خیانتکار خیانتکاره چه بین دوستان باشه چه بین دشمنان….ادم شرافتمند هم همچنین…..

    • حسین گفت:

      عزیز برادر چرا رای خودت رو به یک گونی برنج یا روغنی می فروشید که شاید در انتخابات گذشته گرفتید و قرار است امسال هم شاید بگیرید رای خود را نفروشید رای فروختنی نیست

  2. جامال معلم گفت:

    سلام جناب قارداش این آقایان مصداق بارز داستان شیپور و …..هستند. از اختساد مکسر !!!!! جایزه مى گیرند, در بحث فوتبال خود را بکن بایر فرض کرده و زمین و زمان را واسطه براى جلوس بر صندلى.که سپ بلاتر بر آن تکیه زده مى کنند, و براى اینکه سبدشان انگ بى کیفیتى نخورد دست به سینه مثل بعضى ها به دکور ها هم سلام مىدند. کسى نیست بپرسد این چهره ماندگار علمى جهانى شما چند مقاله علمى دارد که شما اینچنین پر حرارت ایشان را در حد انشتین قرار داده اید ؟ البته احساسم اینست هر دو چون دنبال معروف شدن اند کور کورى تاپیپ……. شما خودشو ناراحت نکن.

  3. خیاو گفت:

    آقای فقیه محترم شماتاکنون چند فعالیت سیاسی داشته اید؟واصلاتاکنون برای مشکین شهرچه کرده اید؟یک موردکافی است

    • حمید گفت:

      نماینده اقتصاد دان به درد مشگین شهر می خورد نه سیاسی. فقیه اقتصاد دان هست تا سیاسی.

  4. محمدی گفت:

    اقای ….. این بار به هر دری سر زده است در هتل سبلان از دست ملکی جایزه گرفت و برای او تبلیغ کرد دو ماه بعد در جلسه عباسزاده حضور یافت یک ماه بعد در جلسه جعقرزاده بود اکنون در پیش فقیه سینه چاک می کند دو رویی و چند چهرگی هم حدی دارد از مدییت سایت خواهشا منعکس کنند

  5. مرادی گفت:

    ایشان فردی ایست که بدلیل مشکلات اقتصادی واجتماعی تفکرات خود را از دست داده ومثل اشخاص الزایمری گرفتن تصمیم مشگل دارد . ومردم فهیم شهرستان اگاه وبا مرامند وهیچوقت شرافت وعزت خودشان را به پول ویا وعده های دروغ فدا نمی کنندوبه فردی رای خواهند داد که از نزدیک زحمات ایشان را لمس نمو ده اند مثل تعریض راه خیاو چای ویا تبدیل زمین اشغالخانه به بهترین پارک ویا احیا دره نوشین دره ویا فعالیت در امورات قبلی یعنی تامین اب شرب شهرستان وسایر شهرهای استان وسایر امورات دیگر وفردی که از همه بیشتر در بین مردم فهیم شهر ودوستا بوده است من بدون رفقات ویا دوست بودن بااقای جعفرزاده وفقط به عنوان یک شهر وند این موضوع را اطلاع رسانیمی نمایم . لطفا در سایت درج شود.

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار