کد خبر: 19298 | تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸:۲۵ - شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱ نظر | |

امام جمعه مشگین‌شهر در نخستین یادواره شهدای مدافع حرم:

شهدای مدافع حرم از کیان نظام اسلامی در خارج از مرزها ‌دفاع می‌کنند

ایلقار نیوز:حجت‌الاسلام رضا باوقار‌ ظهر امروز در یادواره شهدای مدافع حرم در مشگین‌شهر اظهار 139501301100521797535814داشت: جانفشانی‌ها‌ و ایثارگری‌های شهدای مدافع حرم زمینه‌ساز ایجاد امنیت و آرامش هر چه بیشتر در جامعه شده و ما باید قدردان این اقتدار و آرامش کشور باشیم.

وی با بیان اینکه شهدای مدافع حرم ادامه‌دهند راه شهدای 8 سال جنگ تحمیلی هستند، افزود: همانطوری که شهدای 8 سال جنگ تحمیلی اجازه کوچک‌ترین تعرض به خاک کشورمان را ندادند امروز شهدای مدافع حرم پا جای پای این شهدا گذاشته و از کیان نظام اسلامی و ارزش‌های دینی و اسلامی دفاع می‌کنند.

امام جمعه مشگین‌شهر تصریح کرد: مجاهدت و دلاورمردی‌های رزمندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از مرزها و تلاش برای نشان دادن اقتدار کشورمان سبب ترس و دلهره شدید دشمنان نظام شده و اقتدار و امنیت کشور را روز به روز دوچندان می کند.

وی با تسلیت رحلت حضرت زینب(س) بیان کرد: باید بانوان جامعه اسلامی این بانوی بزرگ اسلام را به عنوان الگوی خود قرار داده و از پاکدامنی، شجاعت، شهامت، صبر و استقامت، ولایتمداری و ایثار و از جان‌گذشتگی آن حضرت درس زندگی بیاموزند و تلاش کنند تا سیره عملی حضرت زینب(س) در جامعه نهادینه شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مشگین‌شهر نیز در این یادواره گفت: مردم باید حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه‌ای از رزمندگان مدافع حرم در خارج از کشور داشته باشند تا این افراد بتوانند به وظیفه خطیر و حساس خود به نحو شایسته‌ای عمل کنند.

حجت‌الاسلام عبدالله رضایی که از جانبازان مدافع حرم است، اظهار کرد: اقتدار و عزت کشور در عرصه‌های جهانی را مدیون از جان‌گذشتگی رزمندگان کشور چه در 8 سال جنگ تحمیلی و در ادامه آن مدافعان حرم هستیم و باید اهداف و آرمان‌های آنها را در جامعه بسط و گسترش دهیم.

نخستین یادواره شهدای مدافع حرم و شهدای محله زینبیه مشگین‌شهر همزمان با سالروز رحلت حضرت زینب(س)در شهرستان مشگین‌شهر با اجرای برنامه‌های سخنرانی، شعرخوانی و مداحی و با حضور پرشور و گسترده مردم ولایی و شهیدپرور مشگین‌شهر برگزار شد.

انتهای پیام/تسنیم

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


۱ دیدگاه مطلب براي " شهدای مدافع حرم از کیان نظام اسلامی در خارج از مرزها ‌دفاع می‌کنند " ارسال شده است.

  1. قلیزاده گفت:

    با سلام نخستین یادواره شهدای مدافع حروم در اسفند ماه سال ۹۴به همت بسیج دانشجویی آن دانشگاه برگزار شده است.

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار