دکتر بابک نونهال

اولین هدف رسانه ارتقا و افزایش اطلاعات و آگاهی مردم است

تجلیل از مدال آوران و پیشکسوتان عرصه وزنه برداری مشگین شهر

از سرمایه گذاران واقعی حمایت می کنیم

پایداری آب مشگین‌شهر اولویت وزارت نیرو است

آخرین رمق های بیمارستان مشکین شهر

جایگاه مشکین شهر در صنعت گردشگری

دستفروشان و طرح ساماندهی آنها

دادستان مشکین شهر

یکصدوپانزدهمین شماره دوهفته نامه ایلقار منتشر شد

شهردار مشگین شهر از تحویل اولین محموله طرح مانیتورینگ و کنترل هوشمند ترافیک خبرداد

هتاکان به حیثیت و تشویش اذهان عمومی در مشگین‌شهر دستگیر شدند

 سمفونی شگفت‌انگیز شب و شیدایی

قاچاقچیان سوخت در مشگین‌شهر دستگیر شدند

کد خبر: 52851 | تاریخ انتشار: 18:16:03 - چهارشنبه 7 ژوئن 2023 | بدون نظر | |

شهردار مشکین شهر:

مرکز هوشمند ترافیک مشگین‌شهر با اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال راه اندازی می شود

شهردار مشگین‌شهر گفت: برای اولین بار مرکز کنترل هوشمند ترافیک و اتاق مانیتورینگ با صرف ۱۵۰ میلیارد ریال در این شهر راه‌اندازی می‌شود.

علی مسیب‌زاده روز چهارشنبه اظهار کرد: این مرکز با اخذ مصوبه از شورای اسلامی شهر با عقد قرارداد با دانشگاه صنعتی شریف برای حل مشکلات ترافیکی هسته مرکزی و معابر اصلی و مدیریت بهینه ترافیک در مشگین‌شهر فعال می‌شود.

وی با اشاره به این که بی‌توجهی به علایم و تابلوهای نصب شده موجب بروز مشکلات ترافیکی چندین ساله در این شهر شده بر لزوم ترویج فرهنگ راهنمایی و رانندگی ، مدیریت ترافیک ، روان‌سازی تردد خودروها ، جلوگیری از پارک دوبله و توقف‌های طولانی مدت در ساعات اوج ترافیک ، نهادینه کردن نظم و انضباط در رانندگی و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی تاکید کرد.

وی ادامه داد: نصب ۵۰ دوربین ثبت تخلفات با قدرت زوم بالا و پوشش ۱۰۰ درصدی معابر اصلی و میادین ، استقرار یک دستگاه خودرو مجهز به چهار دوربین ، رصد و ثبت هوشمند تخلفات رانندگی و اِعمال قانون از طریق اتاق مانیتورینگ از برنامه‌های پیش بینی شده در این طرح است.

شهردار مشگین شهر همچنین تامین آرامش و آسایش شهروندان و تسهیل در تردد شهروندان را از مقوله‌های مهم شهرداری در سال جاری ذکر کرد و افزود: مشکلاتی که در حوزه آسفالت شهری متوجه شهروندان شده و دغدغه اهالی می‌باشد، با برنامه‌ریزی تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار