کد خبر: 6890 | تاریخ انتشار: ۹:۲۷:۵۷ - سه شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ | ۹ نظر | |

در جلسه کمیته جذب اتفاق افتاد:

بایکوت رسانه ها بجای ایجاد اتاق رسانه ای؟!!

ایلقار نیوز : بعد از دوری فرماندار مشگین شهر از رسانه های خبری شهرستان، دیروز در جلسهامامی کمیته جذب، فرماندار مشگین شهر خطاب به مسئولین التیماتوم داده ند که به جز یک سایت خبری حق مصاحبه با هیچ یک از سایت های خبری شهرستان را ندارند.

این اقدام در حالی صورت می گیرد که مسئولین دولت تدبیر وامید حمایت از رسانه ها را یکی از اصلی ترین شعار خود قلمداد می کردند

به گزارش خیاو نیوز: این اقدام مغرضانه از سوی فرماندار در حالی رخ می دهد که ایشان در زمان ورود به راس امور از ایجاد اتاق رسانه خبر داده بودند همچین این مسئول در مصاحبات قبلی خود رسانه ها را بازوان کمکی مسئولان قلمداد کرده بودند.

حال این سوال پیش می آید که آقای فرماندار چرا از فرمایشات خود عقب نشینی کرده و جو رسانه هراسی ار در مشگین شهر ایجاد می کنید؟

آیا منتقد بودن کارهای انجام گرفته از سوی این مسئول باید موجوب بایکوت شدن رسانه ها شود یا اینکه قضیه ای دیگر پشت پرده وجود دارد؟

رسانه های خبری شهرستان مشگین شهر حق خود می دانند که از طریق راه های دسترس اعتراض خود را به وزیر کشور ورئیس جمهور برسانند.

انتهای پیام/ خیاو نیوز

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


۹ دیدگاه مطلب براي " بایکوت رسانه ها بجای ایجاد اتاق رسانه ای؟!! " ارسال شده است.

  1. اصغری گفت:

    اقای فرماندار عمر شما رو به پایان هست.شهری که نماینده اش اسدی باشد و فرماندارش شما هیچ انتظاری نداریم

  2. farshid گفت:

    اقای فرماندار حتما اون سایت امامی نیوز هست.برای شما متاسفم

  3. سید فرهاد فتاحی گفت:

    با سلام
    اقای ایشون فرماندار نیستش که ایشان فرمانبردار اقای نمایندس قربان چرا تعجب میکنی هفت سال که ما فرماندار نداریم اتفاق تازه ای نیست.

  4. حسین گفت:

    باسلام وخسته نباشید به همشهریان محترم و نظریه پرداز
    آبروی شهرستان را به این کامنت ها نبرید

  5. mansoor گفت:

    اقای فرماندار،دیکتاتوری خوب نیست،دیکتاتورها خیلی وقت بیش نابود شده اند،شما با اینکار میخواهید انتقادها را نابود کنید و با دوستتن اقای اسدی یکه تازی کنید،شما در حدی نیستید که رسانه های مشکین را نابود کنید،بهتره در این جند ماه باقیمانده مواضب کرسی خودتان باشبد،زیرا دیکه فرصت فرمانداری بعیده به سمت شما بیاید.
    زنده باد دکتر روحانی و دولتش

  6. فرهان88 گفت:

    سلام عزیزان در انتخاب کلمات دقت فرمایید انتقاد کردن خوب است ولی با زبان احترام خود شما هم باشید از کسی کامت بی احترامی ببینید ناراحت میشید حالا چه رسد به فرماندار …من از کسی حمایت نمیکنم ولی کمی ادبیاتمو نو درست کنییم فعلا ایشان فرماندار هستند کاری نمیشه کرد فقط چون همشهری خودمه دفاع میکنم ….

  7. مرتضی قلی زاده گفت:

    فرماندار قانونا حق ندارد مدیران شهرستان را از مصاحبه و اطلاع رسانی به مردم منع کند دانستن حق مردم است و مدیران شهرستان می توانند با هر رسانه ای که متقاضی مصاحبه با آنها باشند مصاحبه کنند آقای فرماندار شاید نمی دانند که مسئولان فقط از مصاحبه با رسانه های دشمنان و معاندان نظام مانند بی بی سی منع شده اند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    قابل توجه استاندار محترم که یک چنین فرمانداری توسط نماینده به او تحمیل شده است.

  8. اشکان انصاری گفت:

    تعامل با رسانه های منصف در همه حال باعث پیشرفت می شود و حتماً فرماندار محترم دلایلی برای کار خود دارد که میبایست فرصت دفاع از خود را به ایشان دادتا شاید توضیحاتی داشته باشند.
    ولی دوستان و همشهریان عزیز خواهشاً در استفاده از کلمات و ادبیات نوشتاری که نشان از شخصیت شما بزرگواران است تجدید نظر فرمایید.

  9. asadpoor گفت:

    پخش معرفی مشکین شهر از شبکه خبر ۲۷فروردین ۹۴
    فوق العاده زیبا
    از دقیقه ۰۷:۰۲ به بعد
    تماشای آنلاین از سایت آرشیو صدا سیما در لینک زیر:
    http://easymedia.iranseda.ir/LightBox/?ch=6&d=4/16/2015%2010:30:00%20AM&t=10:30

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار